'(Be)grip voor leidinggevenden' is zinvol voor leidinggevenden van alle niveaus die zoeken naar gedeeld begrip met hun team. Voor de training geldt een groepsgrootte van 8 tot 12 deelnemers. De training wordt gepland in overleg met de deelnemers. voor aanmelding of mogelijkheden Neem contact op met Teo.
begrip voor leidinggevenden

(Be)grip voor leidinggevenden

In deze  tweedaagse training wordt leiderschap anders bekeken. Managementboeken, -cursussen en -methoden zijn er in overvloed. Allemaal gaan ze in op de kenmerken, karaktertrekken of aandachtspunten voor succesvol of effectief leiding geven. Manage jezelf en de rest volgt. Een goede manager of leidinggevende is de dienstverlener bij uitstek. Leiding geven kan alleen als er mensen zijn die zich willen laten leiden.  Effectief leiderschap vraagt dus niet alleen dat je jezelf begrijpt, maar ook de mensen voor wie je het doet. Hoe ga je om met het spanningsveld tussen stabiliteit en verandering? Welke rol spelen de vier vragen in je dagelijks werk? Begrip van ervaringsordening helpt je mensen te begrijpen, gedeeld begrip betekent dat je meer kan bereiken.  (Be)grip op leidinggeven is een zinvolle training voor iedereen die in een directe leidinggevende relatie werkt en het maximale werkplezier  wil halen uit zichzelf en uit de medewerker.
(Be)grip voor leidinggeven:

  • Twee dagen met verfrissende en verhelderende inzichten;
  • Een managamenttraining die gaat over de relatie met medewerkers;
  • Ervaringsordening als een verrijking van je managament vaardigheden;
  • Handvatten om effectiviteit en werkplezier te onderbouwen en te verhogen.
  • Gebruik de TEO Bejegeningswijzer om je handelen doeltreffend af te stemmen.
  • MBO+ niveau (HBO werk- en denkniveau wenselijk)
  • Studiebelasting: 18 uur

Kosten: een InCompany Toolbox Training kost € 1400,00 ex. BTW en  exclusief documentatie en ondersteunende materialen per groep (materialen  worden geleverd door TEO in afstemming op groepsgrootte). Groepsgrootte 6-12 personen; neem voor vragen over groepsgrootte contact op met TEO.  U zorgt voor een geschikte trainingsruimte en overige randvoorwaarden als koffie, thee, lunch, etc.

<– Terug naar de Toolbox!