Netwerk
Er is een groeiend netwerk van mensen en organisaties die werken vanuit ervaringsordening. Binnen dit netwerk worden kennis en ervaring gedeeld! Ook uw vragen, kennis en ervaring zijn hiervoor van groot belang! Word lid van de Ervaringsordening LinkedIn groep en ontdek wat andere ervaringsdeskundigen voor u kunnen betekenen!
Timmers Ervaringsordening
BOEKEN COMBINEREN

Samen werkt het!

Werken met ervaringsordening staat niet op zichzelf; effectief werken vanuit ervaringsordening betekent juist ook dat je beter in staat bent gangbare (of nieuwe!) methodieken en theorieën voor jouw doelgroep toe te passen. Want als professional beschik je over kennis en ervaring van en met de tools waarmee je werkt. Ervaringsordening leert je simpelweg beter kiezen uit je gereedschap, en vertelt je wanneer je toe bent iets nieuws!

Theorie als methodiek

Ervaringsordening is een theorie die je methodisch toe kunt passen. Dat toepassen doe je op maat. Dat is een belangrijk verschil met een methodiek: die is ontwikkeld voor specifieke doelgroepen of situaties. Bij ervaringsordening ben jijzelf, en niet de methodiek, sleutel in het toepassen. Jouw kennis en ervaring zijn essentieel voor het toepassen ervan. Immers, ervaringsordening leert je vragen te stellen waar jij (en je collega’s) de antwoorden op moeten geven.
Altijd de vier vragen stellen is het methodisch toepassen van de ervaringsordening. De antwoorden vinden en hiernaar handelen bepalen jouw professionaliteit. Hierbij ga je effectief gebruik maken van álle tools die al tot je beschikking staan. Daarnaast ga je gericht op zoek naar nieuwe manieren van werken.
Zo maak je ervaringsordening tot de basis van je werken, het is het fundament waarop je professioneel handelen gegrondvest is!  Teo helpt je om hierin te groeien en je kennis en ervaring te delen met anderen. Lees hier meer over deze expertise!