We komen graag bij u langs om te bespreken wat we voor uw organisatie kunnen betekenen. Dat is voor u makkelijk en geeft ons de gelegenheid kennis te maken met u en uw instelling. Om zo de mogelijkheden nog beter in kaart te brengen.
Timmers Ervaringsordening
teo-contact

Contact

Bellen of mailen met Teo? Graag!
U kunt contact opnemen met Merlijn of Levien Timmers. Of het nou gaat om een praktische vraag, of u een afspraak wilt maken om meer te leren over de mogelijkheden of om een offerte op maat: zij staan u graag te woord. TEO is te bereiken per mail of telefoon.

Adresgegevens

Timmers Ervaringsordening CV
Lindonk 8
4761 NH Zevenbergen
timmers@ervaringsordening.nl

linkedin groep: ervaringsordening
Registratie KvK.: 54279798
Registratie NVO Drs L.J. Timmers: 14135

Algemene Voorwaarden
Inschrijfformulier

Timmers Ervaringsordening C.V. is geautoriseerd voor het geven van geaccrediteerde (bij)scholing voor NVO, NIP en ADAP en ingeschreven in het Centraal Register Kortdurend Beroepsonderwijs.

TEO streeft naar gedeeld begrip. Bent u desondanks niet tevreden over de dienstverlening van TEO, laat het ons weten. Wordt het geschil niet naar tevredenheid opgelost, dan kunt u bij inhoudelijke klachten een beroep doen op de klachtenprocedure van de NVO of bij een zakelijk geschil dit voorleggen aan het Nederlands Arbitrage Instituut.