‘Geef het 40 jaar om door te breken’ zei de uitgever in 1981 bij de uitgave van het eerste boek over ervaringsordening. En ze had gelijk. Hoewel ervaringsordening voor velen al niet meer weg te denken is uit de dagelijkse praktijk, is de vraag naar kennis en training groter dan ooit. Het zaadje dat toen geplant werd is uitgegroeid tot een bos. En groeit nog steeds!
Timmers Ervaringsordening
hand geven

Teo denkt mee!

In de loop der jaren is een groeiend aantal personen en organisaties gaan werken op basis van ervaringsordening. Hiermee is belangrijke kennis en ervaring opgedaan over het toepassen van de theorie. Dit is mede te danken aan het feit dat ervaringsordening is toegepast in een groot aantal werksoorten. Deze expertise maakt dat Teo in staat is met u mee te denken. Ervaringsordening kan ook bij u worden toegepast, altijd en overal! Teo helpt daarbij.

Expertise

Al decennia lang wordt gewerkt met ervaringsordening. Zo heeft Teo een schat aan ervaring opgedaan in het methodisch toepassen ervan. Kennis die Teo graag met u deelt. Het kan voorkomen dat u vast loopt met een persoon of situatie. De experts van Teo kijken en denken met u mee, om zo tot een oplossing te komen. Zo helpt Teo u verder, en u helpt Teo. Want de ervaring die Teo zo op doet, kan weer met anderen gedeeld worden. Bijvoorbeeld in de training en coaching van de consulenten. Teo is de spin in een web van personen en organisaties die hun werk stevig funderen op ervaringsordening.

Niet alleen op het gebied van het toepassen van ervaringsordening is expertise, ook de koppeling met theorieën en methodieken die gangbaar zijn staat centraal. Zodat het een niet in de plaats komt van het ander, maar het elkaar juist versterkt. Dan komen we verder. Teo zet zijn expertise graag in om ook u verder te helpen!