Horen of doen?
Een studiedag of lezing is een uitstekende gelegenheid om te horen hoe ervaringsordening in elkaar steekt. Maar zelf doen en ervaren kan hier een waardevolle aanvulling op zijn! TEO biedt uiteenlopende workshops om kennis te maken met ervaringsordening of specifieke begrippen praktisch uitleggen.
Timmers Ervaringsordening
luisteren

Zelf luisteren?

Je kunt informatie halen uit een boek lezen of een website, maar ervaringsordening gaat echt leven als je er over hoort vertellen, zeker door Dr. Timmers-Huigens zelf. Een lezing of een workshop is een inspirerende kennismaking met de unieke mogelijkheden van ervaringsordening. Kijk op de agenda om te zien waar en wanneer je kan luisteren en beleven, of neem contact op met TEO voor mogelijkheden binnen uw organisatie of instelling!

Maak Kennis!

Met enige regelmaat worden lezingen, presentaties en workshops verzorgd op symposia en congressen. De experts van TEO zijn niet alleen beschikbaar voor grote evenementen. Een kennismaking op maat is ook eenvoudig te organiseren door het team van TEO in huis te halen. Een lezing, workshop of een hele studiedag over Ervaringsordening? Een unieke belevenis en inspiratie voor de gehele organisatie! Termen als co-regulatie, gedeeld begrip, betrouwbaarheid en veiligheid krijgen een nieuwe concrete betekenis. Of je nu werkzaam bent in de gehandicaptenzorg, kinderopvang, onderwijs of in andere werksoorten, Ervaringsordening is interessant en bruikbaar.

Je kunt nader kennis maken met Ervaringsordening en de mogelijkheden op het Symposium “De Kracht van Communicatie” op 11 en 12 oktober in Kerkrade. Teo is samen met Kentalis aanwezig op dit symposium om te vertellen over de integrale samenwerking tussen Ervaringsordening en Totale Communicatie. Ook zijn we aanwezig voor uitwisseling en discussie! Er zijn natuurlijk nog veel meer redenen om naar dit symposium te gaan. Kijk op de website van ISAAC-nf voor het programma!

Doordat TEO altijd maatwerk levert, blijft elke ontmoeting een unieke ervaring die mensen aanspreekt op een bijzondere en blijvende manier. Teo in huis halen is dus niet alleen boeiend, het is ook leuk!