1 juli, de TIK-dag voor trainees van Timmers Ervaringsordening!
Deelname aan de TIK-dag kunt u gemakkelijk regelen, door een mail te sturen naar Teo. de TIK-dag zal worden georganiseerd in Theater de Schuur in Zevenbergen (NB).
Er is op deze eerste TIK-dag plaats voor maximaal 75 personen. Wees er snel bij, want vol=vol!
Timmers Ervaringsordening
tikdag

1 juli 2016 TIK Dag!

TIK: Dé bijeenkomst voor alle mensen die de afgelopen jaren door TEO zijn getraind, ondersteund en geïnspireerd. Maak kennis met de professionals uit verschillende sectoren van zorg en welzijn die allemaal dezelfde taal spreken. Deel kennis met elkaar, stel vragen aan de trainers van TEO of aan de aanwezige erkende Consulenten Ervaringsordening. Fris je kennis op, laat je weer verrassen door het effect van de vier vragen of de brug van beleving.

Het Programma de TIK-dag:
9.00-10.00: Inloop en ontvangst, bijpraten etc……
10.00-11.30 Presentatie Dr. Timmers-Huigens: Ervaringsordening – Zorg, Welzijn, Onderwijs
11.30-12.00 Interactieve break
12.00-13.00 Lunch                                         15.15-16.15 Workshopronde 3
13.00-14.00 Workshopronde 1                        16.15-16.30 Plenaire afsluiting
14.00-15.00 Workshopronde 2                        16.30-17.30 Borrel en fris!

Tijdens de workshoprondes maakt een ieder kennis met de nieuwe bejegeningswijzer.
De 4 vragen van de vier delen, hoe kan je die nog meer stellen? soms levert een andere manier van stellen net meer inzicht of informatie op.
Ervaringsordening en alertheid. Een werksessie met dialoog en discussie over signalering, alertheid over- en onderstimulering. Wat zien we als bronnen van alertheid en hoe helpt ervaringsordening om ook hier de kwaliteit van bestaan t vergroten.

De kosten voor de TIK dag bedragen 75 euro per persoon, hiervoor krijgt u niet alleen een boeiende dag en inspiratie,maar ook het nieuwe boek van Dr. Timmers-Huigens en een handige flashdrive met onder andere de bejegeningswijzer en andere methodische handvatten. We zien u graag op de TIK-dag!