Een boeiende opleiding!
"Je maakt echt een proces door. De ruimte voor discussie en eigen inbreng spreekt me aan. Leerzaam omdat ook informatie van andere cursussen leermomenten opleveren. Ervaringsordening is niet alleen goed voor cliënten of leerlingen, maar ook voor mijzelf en voor mijn collega’s.
Ik ben blij dat ik heb meegedaan. Dit heeft blijvende waarde”
Timmers Ervaringsordening
proef rugzak en eo

opleiding ervaringsordening

Een opleiding van Teo leert u ervaringsordening te gebruiken als methode om uw kaart te tekenen en als een professionele rugzak. De kennis van ervaringsordening kleurt het gebruik van andere methodieken en kennis die u meebrengt.  Naast alledaagse situaties kunnen probleemgevallen vanuit ervaringsordening geanalyseerd en veranderd worden. U kunt  de begrippen van ervaringsordening hanteren, maar leert ook collega’s te overtuigen. Accreditatie mogelijk bij ADAP voor oa diëtisten; ergotherapeuten; logopedisten; oefentherapie Cesar en Mensendieck.

Vijf dagen bijzondere scholing
De achtergronden en methodische handvatten van ervaringsordening worden gekoppeld aan situaties  die u herkent of meeneemt uit uw praktijk. Begrippen als co-regulatie, associatieve ankers  en tika-moment worden concreet.  De profielschets en andere instrumenten helpen u de kaart te tekenen waarop de juiste route voor ondersteuning wordt uitgezet. Handelen wordt afgestemd op de vraag tot nood van de ander.

Op 23 september, 14 oktober, 4, 11 en 25 november 2016 vindt de volgende Opleiding Ervaringsordening plaats. De HBO niveau opleiding is gericht op professionals die invulling geven aan de begeleiding van leerlingen of cliënten of in een leidinggevende functie. Inhoud, planning en locatie worden afgestemd op de deelnemers en hun werksoort. Zo krijgt u een opleiding die bij u past. Bent u geïnteresseerd in de opleiding, maar sluit dit aanbod  niet aan, vertel  het Teo en wij zoeken een passende mogelijkheid. Bij deelname van meer dan drie mensen uit één organisatie geeft Teo tevens een presentatie over ervaringsordening binnen uw instelling. De kosten bedragen 1195 euro voor de opleiding inclusief reader, materiaal, instrumenten, het boek Meer dan Luisteren en een bespreking van uw eigen casus door Dr. Timmers-Huigens. Download het inschrijfformulier of neem contact op met Teo.